Skicka meddelande till en person som blockerat dig på Facebook

Har någon blockerat dig på Facebook Messenger? Då kan du inte chatta med eller ringa till personen. Men det finns ett sätt att komma runt spärren.

Skicka meddelande till en person som blockerat dig på Facebook

Kringgå en Facebook Messenger-blockering

Om du snabbt vill prata med någon som har blockerat dig på Messenger finns det lyckligtvis ett annat sätt. Med ett enkelt trick kommer ett meddelande skickat via SMS fortfarande att levereras. Du skriver ditt meddelande på denna webbplats och skickar det som ett textmeddelande med egen leveranstid och en annan avsändare.

Eftersom du inte skickar SMS från ditt eget nummer kommer meddelandet att levereras som vanligt. Du kan till exempel skriva "Anonym" eller "Hemlig" som avsändare. Det spelar ingen roll om du har blivit blockerad på Facebook Messenger eller någon annanstans. Ett textmeddelande med anonym avsändare levereras alltid.

Skicka

På samma sätt som på Messenger får du en leveransavisering. Du får en avisering med exakt leveranstid. Via denna webbplats kan du skicka obegränsade textmeddelanden och få dem levererade vid en tidpunkt du väljer. Det finns inga begränsningar! Men vi ber dig att alltid vara vänlig mot mottagaren.

Din identitet förblir hemlig

Ingen kan spåra ditt textmeddelande om du inte bestämmer dig för att avslöja din identitet i själva meddelandet. Vi behandlar dina uppgifter konfidentiellt och delar inte din information med någon. Efter en kort tid raderar vårt system automatiskt alla meddelanden och relaterade data. Därmed skyddas din integritet.

Leveransgaranti

Varje textmeddelande du skickar har en engångsavgift på 15 kr. Med några få klick kan du betala med kreditkort, PayPal eller Bitcoin. Tjänsten är alltså inte gratis, men i gengäld kan vi garantera leverans av ditt meddelande. Efter varje skickat meddelande får du en leveransbekräftelse med exakt leveranstid.

Nu vet du hur det fungerar. Prova själv, eller kolla in vår andra artikel för att få reda på exakt hur anonyma textmeddelanden fungerar.

Skicka ett SMS-meddelande
Läs mer om SMS:ande