Hur skickar jag ett anonymt textmeddelande?

Under flera veckor har du undrat hur du ska kunna driva med dina kollegor eller förkunna din kärlek till den som du i hemlighet är kär i – på ett säkert och anonymt sätt, naturligtvis. Så hur fungerar en anonym SMS-tjänst? Oroa dig inte; vi är här för att hjälpa dig igenom varje steg i processen.

Välj ett fiktivt namn och telefonnummer

Ett anonymt SMS är inte anonymt om mottagaren kan se vem som sänt meddelandet till honom eller henne. Det första steget är lätt att förstå: Tänk på ett fiktivt namn och telefonnummer.

Saknar du inspiration? Vi har skapat en behändig lista över namn och telefonnummer som du kan välja mellan. Du kan skriva in dessa på leveranssidan.

Mottagaren kommer att se det namn och telefonnummer som du har valt, och det kommer att se ut som om meddelandet har sänts från den personen eller det telefonnumret.

Skicka anonyma sms

Skapa ditt eget meddelande

Ett maximum på 1224 tecken innebär att du har tillräckligt med utrymme för att säga vad det än är som du vill ha sagt. Föredrar du emojis? Inga problem, vi stöder de där små krabaterna också!

Om du vill få inspiration kan du alltid titta på vår blogg. Där kan du hitta de bästa SMS-aprilskämten, Alla Hjärtans Dag-SMS, kärleksbrev, och brev till jultomten.

Välj en leveranstid

Du kan välja när du vill skicka ditt anonyma textmeddelande vid valfri tidpunkt. Att skicka ett direkt meddelande är naturligtvis också en möjlighet. Redan några sekunder efter att du tryckt på “sänd” kommer ditt meddelande att levereras till det telefonnummer som du har angett.

Vill du att ditt meddelande ska komma fram vid ett senare datum? Inga problem. Du kan ange den dag och tidpunkt när du vill att meddelandet ska skickas. Vi lagrar ditt meddelande säkert fram till dess och du kommer att få en bekräftelse när meddelandet har levererats. På det här sättet kan du vara säker på att ditt meddelande har skickats.

Internationella textmeddelanden

Vår anonyma SMS-tjänst är inte begränsad till Sverige. Vill du skicka ett textmeddelande till Frankrike, Guatemala eller Indien? Inga problem. Skicka enkelt anonyma texter till alla länder i världen - utan extra kostnad.

Att skicka meddelanden till utlandet är lika snabbt och säkert som att skicka dem lokalt, och det kostar inte något extra extra. Du måste ange landskoden framför numret - till exempel +49 för Tyskland.

Betalningsalternativ

Betalning slutförs med ett par klick via kreditkort, PayPal eller Apple Pay. För ett meddelande på upp till 160 tecken tillkommer en engångskostnad på 15 kr. För meddelanden över 160 tecken tillkommer en avgift på 4 kr per 150 tecken. Ingen extra kostnad debiteras mottagaren.

Detta innebär att vår tjänst inte är gratis, men den är 100% säker, trygg, snabb och, enligt våra många nöjda kunder (som vill vara fortsatt anonyma), exceptionellt bra. Vi värdesätter din personliga integritet!

Har du några frågor? Tveka inte att kontakta oss.

Skicka ett SMS-meddelande