Internationella sms: Säkert, snabbt och anonymt!

Vill du skicka ett internationellt sms? Absolut! Behöver du oroa dig för en dyr telefonräkning? Inte längre. Lyckligtvis finns det flera olika alternativ för att skicka ett sms till vilket nummer som helst i världen utan att behöva betala skjortan. Läs allt om de bästa sätten att skicka ett anonymt, internationellt, sms!

Skicka internationella sms säkert, snabbt & anonymt

Anonyma internationella sms

Vill du skicka ett anonymt sms till dina vänner eller familj och luras lite? Låter som en bra plan! Särskilt om du är utomlands, det finns massvis med roliga skämt som du kan skicka till dina intet ont anande offer. Det är ju inte som om någon är kapabel att fysiskt kontrollera att det var du, eftersom du är någon annanstans.

Men det kan finnas andra skäl till att vilja skicka ett sms till någon utan att ditt telefonnummer dyker upp i andra änden. Du kanske är kär i din semesterflört men är inte riktigt säker på om det är ömsesidigt. Bäst att inte dyka för djupt för snabbt! Eller så kanske du har vittnat något som gått riktigt illa på din semester och vill rapportera detta utan avslöja din identitet.

Oavsett vad din anledning till ett anonymt sms är ber vi dig att endast göra detta med goda avsikter. Använd dig inte av anonyma sms för olagliga eller störande ändamål; det är inte vad denna funktion är avsedd för.

Hur skickar du internationella, anonyma, sms? Använd dig av vår tjänst!

När du använder dig av vår tjänst kommer du att få uppleva det enklaste sättet att smsa någonsin. Att skicka sms till utlandet är lika enkelt som att skriva till någon inrikes. Det är även lika säkert och snabbt.

Skicka sms anonymt

Gå till vår hemsida, skriv ditt meddelande och välj ditt föredragna avsändarnamn från en lista med telefonnummer. Glöm inte att ange landskoden framför det faktiska telefonnumret. Du kan skicka ditt meddelande direkt eller så kan du välja ett senare datum eller tid. Oavsett kommer ditt meddelande att skickas säkert och helt anonymt.

Vår tjänst fungerar i nästan alla länder. Du behöver bara skriva in landskoden så kommer den automatiskt att leverera ditt sms.

Dessutom tillkommer inga ytterligare avgifter för att du smsar internationellt. Vill du skicka ett sms till Frankrike, Indien eller Guatemala? Kör på: vår hemsida och 1224 tecken per meddelande väntar på dig!

Såhär skickar du ett internationellt sms

Att skicka ett internationellt sms är enkelt. Du använder dig helt enkelt av din roamingtjänst, skriver in landskoden framför telefonnumret du vill smsa, skriver ditt meddelande och skickar iväg det. Tips! Se alltid till att telefonnumren i din kontaktlista är sparade med deras korrekta landskod så att inga problem uppstår oavsett var du är.

Kom ihåg att det finns en skillnad mellan inrikes- och internationella sms. Du behöver skriva en landskod framför telefonnumret du vill kontakta när du smsar internationellt. När du skickar sms inrikes behövs inte detta steg, men det gör ingen skillnad om du gör det heller.

Det finns fortfarande massor med resenärer som återvänder hem från semestern bara för att upptäcka att deras telefonräkning har skjutit i höjden. De inser inte att sms från utlandet kan kosta massvis med pengar.

Vill du göra denna process mycket billigare? Då kan du prova på internet-baserade sms. Det finns massvis med sms-appar utan kostnad. Självklart kommer dessa bara fungera när du har tillgång till internet.

iMessage med iPhone

Har du en iPhone? Då kan du kontakta andra iPhone-användare via iMessage. Med denna tjänst kan skicka meddelanden, bilagor och bilder utan extra kostnad. Din iPhone kommer att avgöra om ditt meddelande kan skickas som ett sms eller ett iMessage beroende på din internetanslutning och mottagarens telefon, som också måste vara en iPhone.

Nackdelar? Du kan inte kontakta dina vänner med en Android-telefon utan extra kostnad om det inte är inkluderat i ditt kontrakt. Dessutom kommer dina vänner med en iPhone inte kunna ta emot dina meddelanden förrän de själva är anslutna till internet.

Sms-tjänster med Android

Om du har en Android-telefon kan du välja mellan flera internet-baserade sms-tjänster för att kontakta vänner oavsett var de är i världen.

Globfone är en tjänst som låter dig dela bilagor och kontakta vänner via videosamtal. Du är dock begränsad till en maximal mängd samtal och sms varje dygn. Du behöver inte registrera dig eller skapa ett konto för att skicka meddelanden.

Skicka ett SMS-meddelande
Läs mer om SMS:ande