Om Anonym SMS

Vi hjälper dig skapa och skicka anonyma SMS. Vi gör detta snabbt, säkert, och med ett vaksamt öga på din integritet. Tusentals människor precis som du använder vår service varje dag, och vi är den mest använda anonyma SMS-tjänsten i Sverige.

Om Anonym SMS

Snabbt, lätt och tillförlitligt

Vi hjälper dig skapa och skicka anonyma SMS. Vi gör detta snabbt, säkert, och med ett vaksamt öga på din integritet. Tusentals människor precis som du använder vår service varje dag, och vi är den mest använda anonyma SMS-tjänsten i Sverige.

Ett anonymt SMS är ett textmeddelande där mottagaren varken kan se eller få reda på vem som har sänt meddelandet. Som avsändare kan du välja från en lista över olika fiktiva namn och telefonnummer som du kan använda.

Fullständig anonymitet

Anonymitet är vår allra högsta prioritet. Vi skickar ditt meddelande helt anonymt. På ditt kontoutdrag kan du bara se vårt företagsnamn: “Mocha”. Detta säkerställer att mottagaren aldrig kan spåra någonting tillbaka till dig. Naturligtvis gör vi inte betalningsinformation eller dina meddelanden tillgängliga för tredje part, eller för någon annan överhuvud taget. Våra samarbetspartners kan aldrig få reda på vem du är eller vad du sänt.

Vi delar inte data med tredje part, men vi gör undantag i sällsynta fall, till exempel när vi enligt lag måste samarbeta med en polisutredning. Du kan läsa mer om detta i våra användarvillkor.

Robust integritetspolicy

Vi är ärliga och har ingen dold agenda som du kanske kan förstå från vår integritetspolicy. Dina meddelanden och all betalningsinformation raderas automatiskt från våra system.

Endast obligatorisk information som behövs för att vår tjänst ska fungera korrekt lagras tillfälligt. All information raderas automatiskt efter 18 månader.

Alltid säkert

Det är viktigt för oss att ditt meddelande är i säkra händer. Det är av denna anledning som vi garanterar högsta möjliga säkerhet. Ditt meddelande skickas till våra servrar via en krypterad TLS-anslutning. Våra servrar uppfyller alla IT-, säkerhets- och integritetsregleringar. De är baserade i Europa, och erbjuder därför högsta möjliga skydd.

Ansvarsfullt SMS:ande

Du är ensamt ansvarig for de meddelanden som du skapar och skickar. Det betyder att vi inte kan, och inte kommer, att godkänna allt som du kan vilja skicka.

Vi har en nolltoleranspolicy vad gäller e-mobbning och oönskade, kränkande eller hotfulla textmeddelanden. Vi ber dig därför att använda våra tjänster på ett ansvarsfullt sätt. Om så inte skulle vara fallet, kommer vi blockera dig från att använda vår anonyma SMS-tjänst.

I korthet

  • Lätt att använda på iPhone, Android, surfplatta, och bärbar dator.
  • Få bekräftelse om leveranstiden.
  • Stöd för emojis och långa texter.
  • Använd upp till 1224 tecken i ditt textmeddelande.
  • Varje text kostar en engångsavgift på 22 kr.
  • Betala säkert med kreditkort, PayPal eller Apple Pay.
  • Inga extra kostnader för meddelanden till telefoner i utlandet.
Skicka ett SMS-meddelande
Läs mer om SMS:ande