Sänd ett magiskt SMS från jultomten: 3 Lätta Steg

Hå hå hå! Slädklockor bjällrar, snön glittrar och jultomten och hans medhjälpare gör allt för att hitta små perfekta klappar åt dig och dina nära och kära. Varför inte hjälpa dem att göra denna jul riktigt speciell?

Lätt, snabbt och helt anonymt

Detta är verkligen årets underbaraste tidpunkt: julen! Det finns många anledningar att älska den här årstiden. En av dem är glädjen över att få ett personligt meddelande från jultomten. Den muntra gamla killen har sin egen telefon nu. Du kan få jultomten att skriva till den du önskar via den här webbplatsen!⛄

Det allra bästa? Att skicka ett magiskt meddelande från jultomten är helt anonymt. Dessutom är det hur snabbt och enkelt som helst. Det är ingen konst, så följ de tre stegen nedan och gör årets jul till en oförglömlig upplevelse.

Steg 1: Det grundläggande

Öppna vår sida för att skriva ditt SMS från tomten. Allt du behöver för att komma igång är mottagarens mobilnummer. Ange bara numret och se till att du ser en grön kryssmarkering som visar att numret är korrekt.

Du kan skicka SMS till alla länder i världen. Trots allt kommer jultomten i många olika varianter. Oavsett om du letar efter Der Weihnachtsmann, Le père Noël eller vår gamle gode jultomte, kan du hitta dem i listan över tillgängliga avsändare. För mottagare i Storbritannien eller Nya Zeeland kan du välja "Santa" i listan över tillgängliga avsändare.

Steg 2: Skriv ditt meddelande

Vi vet det grundläggande nu, låt oss vara kreativa! Vad vill du att jultomten ska säga? Vill du att han ska ge beröm för att ditt barn har uppfört sig väldigt bra de senaste dagarna? Eller vill du att ditt olydiga barn ska bli påmind om att uppföra sig väl?

Självklart är timing också avgörande. Du kan skicka ditt meddelande under de förväntansfulla veckorna före jul: när alla går runt som i en yra och glatt väntar på vad som ska komma. Men du kan också skicka ditt meddelande på själva julafton innan tomten har kommit och alla klapparna har delats ut.

Ett meddelande från jultomten är inte bara roligt för barn, det kan också vara en härlig överraskning för dina vänner, familj eller kollegor. När ni till exempel har hemlig jultomte. Skicka din mamma ett meddelande om att en jättestor present väntar på henne. Eller påminn din slarviga bror att han måste skriva en önskelista om han trots allt vill ha en gåva från jultomten.

Skicka sms anonymt

Step 3: Skicka jultomtens meddelande

När du har skrivit ditt meddelande kan du enkelt skicka det med jultomten som avsändare. Tryck bara på skicka så skickas tomtens meddelande inom några sekunder. Vill du att ditt meddelande ska skickas vid ett senare tillfälle? Inga problem, du kan först skriva ditt meddelande och sedan välja datum och tid när det ska skickas. Tänk hur dina nära och kära kommer att reagera när de får ett personligt meddelande från jultomten!

Du kommer naturligtvis att få en bekräftelse om att meddelandet har levererats. Och du kan skicka så många meddelanden som du vill.

Stimulera din fantasi! 🎄

Har du brist på inspiration? Ta en titt på ett av de muntra exemplen nedan för att stimulera din fantasi. Eller kopiera helt enkelt ett meddelande som du valt och skicka meddelandet via vår webbplats. Du kan använda emojis för att göra upplevelsen extra magisk!

Uppmuntrande meddelanden:

Hej George. Det är jultomten! Jag ser att du tar mycket väl hand om din hund Max. Ditt namn är på min lista över snälla barn, det kan du vara säker på!
Hej Sarah, det här är jultomten. Idag berättade min medhjälpare att du har varit en väldigt snäll tjej och hjälpt din lillasyster med läxorna. Fortsätt med de goda gärningarna, det kommer säkert att finnas något trevligt åt dig i julklappssäcken. Bara elva dagar kvar! 📅
Hallå-hå-hå Noah, det är jultomten här. Jag har varit upptagen med att kontrollera min lista över snälla och olydiga barn! Kan du göra tre snälla saker åt någon idag? Låt oss försöka hålla oss på den snälla sidan, ok!
Jag har kollat min lista, jag har kollat den två gånger ... och ditt namn är fortfarande på fel sida, tillsammans med de olydiga barnen! Jag tror att vi alla kan anstränga oss mer än så, eller vad tycker du? Så kom igen, börja jobba på det här och sluta gömma dig på toaletten när disken måste göras! Sura hälsningar från en hoppfull jultomte.

Önskelista-SMS:

Hå-hå-hå Det är verkligen kallt på Nordpolen idag. Glöm inte att berätta för mig vad du önskar dig i julklapp! ⭐
Hej Emma, det här är din hemliga jultomte. Glöm inte att ge mig din önskelista för i år! Hälsningar från Nordpolen
Jag önskar dig en riktigt god morgon, Daniel! Julklapparna slår inte in sig själva, så kan du vara snäll och skicka mig din önskelista? Jag har väntat i evigheter!
Vem är din hemliga tomte? Håhåhå, du kommer aldrig att få reda på det! Så det är bäst att du inte försöker lura ut det. Men jag skulle vilja att du bestämmer dig och skickar din önskelista till mig. Älskar dig! 🎄

Tips! Kopiera ett meddelande som du valt och skicka ditt SMS enkelt och anonymt via vår webbplats.

Nu vet du exakt vad du måste göra för att överraska dina nära och kära. Så ta din telefon och skicka ett SMS med jultomten som avsändare!

Skicka sms anonymt

Vi hoppas att du tyckt om att använda vår webbsida. Vi önskar dig en riktigt god jul! 🎅🏻

En dekorerad julgran

Din identitet förblir hemlig

Ingen kan spåra ditt textmeddelande, såvida du inte väljer att avslöja din identitet i själva meddelandet. Vi behandlar dina uppgifter konfidentiellt. Vi kommer inte att dela din information med någon. Efter en kort tid raderar vårt system automatiskt alla meddelanden och tillhörande data. Din personliga integritet är därför garanterad till hundra procent.

Garanterad leverans

Varje SMS som du skickar kostar en engångskostnad på 15 kr. Med bara några få klick kan du betala säkert via Apple Pay, Google Pay, PayPal eller kreditkort. Tjänsten är alltså inte gratis, men i gengäld är leveransen av ditt meddelande garanterad. Efter varje skickat meddelande får du en leveransbekräftelse med exakt leveranstid. En tjänst som vi gärna levererar!

Mer information

Med Anonymous Text kan du skicka dina meddelanden direkt, enkelt och helt anonymt. Vi är den mest använda anonyma SMS-tjänsten i Sverige och av goda orsaker: dina tomte-SMS levereras alltid!

Vill du veta mer om oss? Kolla in vår om oss-sida och ta reda på exakt hur anonyma textmeddelanden fungerar.

Skicka ett SMS-meddelande
Läs mer om SMS:ande