Överraska din Valentin med ett anonymt SMS!

‘Love in the brain’, precis som Rihanna? Eller vill du skrika ‘I’m yours!’ precis som Jason Mraz? Eller tycker du att ‘I want you back’ som Jackson Five gjorde? Om så är fallet, skriv ditt kärleksbrev i ett särskilt (anonymt) Alla hjärtans dag-SMS!

Överraska din Valentin med ett anonymt SMS!

Allt du behöver är kärlek… och ett sött (anonymt) Alla hjärtans dag-SMS!

Alla hjärtans dag är den perfekta dagen för att låta din hemliga (eller inte så hemliga) kärlek veta hur mycket du bryr dig om dem. Att skicka en chokladlåda eller en vacker bukett blommor på traditionellt sätt är naturligtvis ett utmärkt sätt att visa uppskattning, precis som ett särskilt Alla hjärtans dag-SMS.

Med vår tjänst garanterar vi att ditt speciella kärleks-SMS levereras till ditt livs kärlek. Släpp fjärilarna i magen lösa! 🦋

Skicka sms anonymt

En populär dag

Röda chokladhjärtan, röda rosor och enorma ballonger formade som ett par kyssbara läppar. Den 14 februari är en dag som de flesta varumärken och butiker försöker hitta på något särskilt för dig att ge bort (och köpa).

Alla hjärtans dag är populär och med god orsak. Det är en dag då du kan visa dina nära och kära hur mycket du bryr dig om dem.

Präster & traditioner

Vad är ursprunget till Alla hjärtans dag? Det finns många berättelser om ursprunget till Alla hjärtans dag (Valentindagen) och en av dem är särskilt speciell för oss.

Det är berättelsen om prästen Valentinus, som stod upp mot romersk lag, som förbjöd soldater att gifta sig. Han bestämde sig för att i hemlighet viga par. Hans hemliga aktiviteter avslöjades snart och kejsaren Claudius II bestämde sig för att Valentinus skulle sättas i fängelse tills det var dags för hans avrättning.

Medan han satt fängslad, blev Valentinus vansinnigt förälskad i dottern till en av vakterna, som råkade vara blind. På dagen för avrättningen skickade han ett sista kärleksbrev åt henne. Brevet avslutades med: ”Från din Valentin”. Inte någon sötsliskig historia, men ändå väldigt romantisk. Det är så de bästa kärlekshistorierna är.

Skriv ditt kärleksbrev (i ett SMS)!

Tillbaka till din kärlekshistoria. Att uttrycka dina känslor i ett SMS har många fördelar. Tänk på det en stund. Ett textmeddelande ser alltid ut som du vill ha det. Ingenting kan gå fel. Det spelar ingen roll om du är nervös; din hemliga kärlek kommer inte att se att du svettas. Fortsätt bara revidera texten tills den är perfekt för den du älskar. Koppla sen av och njut av din tid med din Valentin!

Och det bästa med vår SMS-tjänst: Vi ger dig möjlighet att erkänna dina känslor helt anonymt! Är du nervös än? Utmärkt! Alla hjärtans dag ska vara spännande. Gå till vår hemsida för att skriva ditt anonyma Alla hjärtans dag-SMS.

Hur skickar man ett anonymt Alla hjärtans dag-SMS?

Har du svårt att vänta tills du äntligen kan skicka ett meddelande till din älskade? Eller hoppas du fortfarande att universum ska ge dig ett tecken på att du faktiskt borde göra det? Här är det. Detta är tecknet.

Det finns ingenting som är mer spännande än att bli kär. Och vi älskar att du är förälskad. Vi skapade vår hemsida för människor precis som du. Därför förklarar vi steg för steg hur du kan skicka ett anonymt Alla hjärtans dag-SMS.

  1. Du behöver bara telefonnumret till ditt livs kärlek för att börja. Och du har antagligen lagt det på minnet nu (eller hur?!). Ange numret och vänta tills den gröna kryssmarkeringen syns. Detta bekräftar att det angivna numret är korrekt.
  2. När du är färdig med att skriva det bästa anonyma kärleksbrevet som du någonsin har skrivit, välj ett falskt namn från listan. Klicka sedan på "skicka" och dina fina ord levereras några sekunder senare. Hoppas bara att mottagaren tänker på dig på den här dagen också!
  3. Vill du hellre att ditt textmeddelande levereras vid en annan tidpunkt? Inga problem. Kärleksdagen varar i 24 timmar, vilket innebär att det är bra timing att få ett textmeddelande under skymningen. Välj önskad tid så levereras ditt SMS garanterat.
  4. Du får en bekräftelse när ditt SMS har levererats. Du kan skicka så många textmeddelanden som du vill. Glöm inte din mamma, pappa, bästa vän eller syster!

Tips! Alla hjärtans dag handlar inte bara om ditt livs kärlek. Alla hjärtans dag betyder kärlek för alla du som gillar och uppskattar.

Skicka sms anonymt

Exempel på Alla hjärtans dag-SMS ❤️

Är det inte din "grej" att skriva om vad ditt hjärta önskar? Kanske kan vi hjälpa dig med exempel som du kan skicka.

Börja din sökning på internet. Du kan hitta massor av dikter, citat och fina texter från kända skribenter, författare och skådespelare. Som dessa:

‘To me, you are perfect’ (Love Actually)
‘You are my sun, my moon and all my stars’ (E.E. Cummings)
‘I fell in love the way you fall asleep: slowly, then all at once’ (The fault in our stars)
‘Om jag vet vad kärlek är, är det på grund av dig’ (Hermann Hesse)
’Ge mig tusen kyssar, sedan hundra, sedan tusen till!’ (Catullus)

Eller tänk på dina favorit-kärlekssånger. Förmodligen uttrycker några av dem dina känslor:

‘God only knows what I’d be without you’ (The Beach Boys)
‘All that you ever are, is all that I’ll ever need’ 😳 (Ed Sheeran)
‘There’s nothing that I wouldn’t do to make you feel my love’ (Bob Dylan)
‘Look at the stars, look how they shine for you’ (Coldplay)
‘Heaven is a place on earth with you’ (Lana Del Ray)
‘Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor’ (Kent)
’Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din’ (Håkan Hellström)
‘Mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig’ (Veronica Maggio)

Eller kanske tycker du att din partner förtjänar det allra sötaste Alla hjärtans dag-meddelandet som bara är möjligt. Men inte alla kan skriva kärleksdikter som är lika söta som godis. Oroa dig inte, du behöver inte bli en poet själv. Meddelanden som de här smälter din partners hjärta:

Och plötsligt handlade alla dessa kärlekssånger om dig.
Vi blir gamla tillsammans med en kärlek som alltid är ung.
Idag ska jag hålla det enkelt: Jag älskar dig. Jag älskar allt med dig.
Tack för att du är anledningen till att jag ler.

Eller kanske försöker du hitta Alla hjärtans dag-textmeddelanden åt din pojkvän. Många män låtsas fortfarande att de inte är romantiska. De ljuger. Bevisa att han tycker om romantik med textmeddelanden i stil med:

Jag vet att sagor är sanna eftersom jag har dig.
Du är en märklig man ... Och det är därför som jag älskar dig!
Du är solen i mina dagar, månen i mina nätter, vågorna i mitt hav och kärleken i mitt liv.
Ikväll är vår kväll. Jag kan inte vänta med att fira med dig.

Eller så vill du att din käresta ska känna sig speciell med ett gulligt Alla hjärtans dag-SMS åt din flickvän. Skicka ett av de här textmeddelandena till henne, så faller hon ännu mer för dig:

Jag vet inte vad jag någonsin gjorde för att förtjäna en flickvän så fantastisk som du. Du kommer alltid vara min enda!
Att älska dig är det bästa som någonsin har hänt mig.
Livet är inte alltid underbart men du är det!
Jag vill bara vara med dig två gånger: Nu och för alltid.

Eller så vill du bara önska din älskling en glad Alla hjärtans dag via SMS. Till och med det att bara önska en glad Alla hjärtans dag kan bli något väldigt speciellt med textmeddelanden i stil med de här:

Du är vacker både inuti och utanpå. Du kommer alltid vara min Valentin.
Min Valentin, du tar andan från mig varje dag.
Varje dag som jag vaknar bredvid dig känns det som Alla hjärtans dag.
Jag älskar dig mer än ord kan säga, och det finns inget jag inte skulle göra för dig. Jag önskar dig en lycklig Alla hjärtans dag!

Eller så vill du kanske höja temperaturen lite med sexiga Alla hjärtans dag-SMS. Varning, det här är lite vågat! Förbered din älskling för en het natt med textmeddelanden som dessa:

Låt oss hoppa över den fina middagen och gå direkt till sängs.
Rosor är röda, violer är blå – vilken del av mig vill du gärna få?
Du är officiellt inbjuden till festen i mina byxor!
Gissa vad som är till middag i kväll! Mig.

Eller kanske vill du hellre få din partner att le med Alla hjärtans dag-skämt. Ni båda tar inte alla hjärtans dag så seriöst? Det är okej. Det är ju trots allt bara en ursäkt för att spendera pengar. Ni kan ändå skratta åt det tillsammans:

Herregud, har du feber? Du ser jäkligt het ut!
Du är som min astma. Du tar alltid andan från mig.
Knack knack. Vem där? El. El vem? Elskar dig och bryr mig inte vem som vet.
Har du en karta? Jag fortsätter att gå vilse i dina ögon.

Eller så kan du hålla saker och ting enkelt med bra Alla hjärtans dag-SMS. Inte alltför konstlade men inte tråkiga heller. Dessa SMS är perfekt balanserade!

Jag verkar inte kunna få dig ur mitt huvud. Tänker du också på mig?
Mitt hjärta hoppar över ett slag varje gång jag ser dig. 💋
Jag vågar nästan inte säga det ... men ... jag gillar dig! Jättemycket!
Jag tror att du är sötare än något kattfoto.

Om Anonym SMS

Att skicka ett Alla hjärtans dag-SMS är spännande och ditt särskilda meddelande är säkert hos oss! Vi ser till att ditt meddelande levereras snabbt, enkelt och säkert. Vi är den mest använda anonyma SMS-tjänsten i Sverige.

  • Din identitet förblir garanterat hemlig. Vi delar inte din personliga information (till exempel ditt telefonnummer) med någon. Alla meddelanden och information raderas automatiskt från våra system.
  • Leverans och betalning är superenkelt - varje text kostar bara 15 kr. Du kan snabbt betala via PayPal, Apple Pay, Google Pay eller med ett kreditkort. Du får en bekräftelse när ditt SMS har levererats och den exakta leveranstiden.
  • Du kan använda vår anonyma SMS-tjänst på iPhone, Android, surfplatta eller bärbar dator. Med en maximal storlek på 1224 tecken har du inga problem att skriva exakt vad du vill.

Vill du veta mer om hur fejkade SMS fungerar? Tveka inte att kontakta oss.

Skicka ett SMS-meddelande
Läs mer om SMS:ande