Skicka ett lustigt aprilskämt via SMS!

Var på din vakt, snart är första april här! Första april är den dag när vi försöker lura varandra och försöker överlista varandra med listiga skämt och upptåg. Från typiska spratt med ballonger, till bus med lufthorn och luriga falska SMS.

Skicka ett roligt första aprilskämt via SMS! Se tips & skicka nu.

Skämta med din familj, vänner, eller spela dina kollegor ett spratt!

Den första april bör vi vara på vår vakt mot vänner, familj och kollegor. Eller borde de vara på sin vakt mot dig? Om du verkligen vill spela dem ett spratt i år, försök att skicka ett fejkat, anonymt SMS som absolut kommer att skaka om dem en stund! Helt anonymt, jättesnabbt och jättelätt.

Populäraste sms-skämt

Börja genast med att skoja med din bästa vän, kollega eller före detta partner. Här är de populäraste skämten att skicka via sms på aprilfesten.

En sexpartner har testat positivt för en könssjukdom och rekommenderar anonymt att du också testar dig. Sms:a STOP för att avsluta prenumerationen.
En vän har lagt märke till tecken på ditt porrberoende och föreslår att du söker hjälp. Besök mindler.se för stöd. Sms:a STOP till opt-out.
Vi har identifierat ditt nummer i en missbrukares kontaktlista. Vi bryr oss om ditt välbefinnande om du kämpar med drogmissbruk. Besök narconon.se för resurser och stöd. Sms:a STOP för att avsluta prenumerationen.
Välkommen till Porkhub Premium! 🍑 Njut av vår veckoplan för endast 55 kr/dag. Stilla dina begär och upptäck 🔥 (heta) videor. Sms:a STOP för att avsluta prenumerationen. Totalt 385 kr/vecka.
Tack för att du har anmält dig till Fakta om katter! Du kommer nu att få daglig fakta om Katter skickat till dig! 😻 Visste du att den första kattutställningen hölls 1871 på Crystal Palace i London? Mjau-wow! Sms:a STOP för att avsluta prenumerationen.
Skicka sms anonymt

En snabb historietur

Första april har rötter i traditioner som är hundratals år gamla. De flesta tror att denna tradition startade omkring 1572. Det finns dock bevis som går hela vägen tillbaks till Romarriket.

Fransmännen är kända för att fästa en pappersfisk på ryggen på intet anande vänner. Och engelsmännen? De skriker "April Fools'!" när de driver med någon. I Skandinavien är det som bekant tradition att publicera en helt falsk berättelse på tidningens första sida.

Nuförtiden deltar media och företag också i dessa traditioner, som är hundratals år gamla. Att publicera lustiga eller märkliga “fejkade” nyheter resulterar för det mesta i lustiga misstag. Google, till exempel, har aprilskämtat sen 2000 och de har skapat en lång rad välkända skämt som till exempel ett Picasa-album i naturlig storlek, att använda din egen kropp för att styra Google Docs, och Google Teleport, som du kunde använda som tidsmaskin.

Ett av Googles allra roligaste aprilskämt var i 2013, då de erbjöd sökning på lukter. Kanske kan det bli verklighet i framtiden.

Första april via SMS

Att hitta på bra aprilskämt är svårt. Men det stoppar inte dig från att försöka i år! Vi kan ge dig allt du behöver för att driva med någon via anonyma textmeddelanden.

 1. Gå till vår hemsida, där du kan skriva ditt textmeddelande. För att starta meddelandet behöver du bara det intet ont anande offrets mobiltelefonnummer. Fyll in numret och försäkra dig om att den gröna kontrollikonen är synlig. Denna bekräftar att numret är korrekt.
 2. När du har skrivit färdigt ditt SMS, välj en fejkad avsändare från en lista över avsändare. Klicka därefter på ‘sänd’ och ditt aprilskämt kommer levereras inom några sekunder.
 3. Vill du hellre planera ditt meddelande och få det levererat vid en annan tidpunkt? Inga problem! Vi föreslår att du inte väljer ett annat datum (för att vara på den säkra sidan!) men en annan tidpunkt är naturligtvis inte något problem. Välj den önskade tidpunkten, och ditt SMS kommer att köas och bli levererat.
 4. Du kommer alltid få en bekräftelse när ditt SMS har levererats. Och du kan skicka så många aprilskämt som du vill (vilket är jättebra om du är lite sadistiskt lagd…) 😈
Skicka sms anonymt

Behöver du inspiration? Inga problem!

Att komma på ett bra aprilskämt är inte så lätt. Det tar många månader av intensiva förberedelser och brainstorming. Skojar bara!

Du behöver inte vara ett geni för att lura vänner, familj eller kollegor. Det är klart att alla skämt måste utföras på olika sätt, beroende på personen. Du kan driva med någons typiska svaga punkter eller använda något från verkliga livet som grundval för ditt skämt.

Den viktigaste faktorn för ett framgångsrikt aprilskämt? Se till att du sår tvivel och obeslutsamhet. Så fort som någon börjar undra om ditt skämt är sant eller inte, har du lyckats.

Du känner ditt offer väl, och det ger dig tillräckligt med ammunition för att spela dem ett framgångsrikt spratt. Behöver du inspiration? Läs våra anonyma SMS-aprilskämt:

 • Har en av dina vänner brutit upp med sin gräsliga flickvän eller pojkvän, och håller nu äntligen på att återhämta sig? Skicka då något i stil med: ‘Jag kan inte glömma dig. Jag vill ha dig tillbaka! Möt mig ikväll vid 21:00 på din favoritplats?’. Detta är ett ganska elakt spratt, så det kan vara en bra idé att gå dit själv med en försoningsgåva.
 • Om du har en vän som går upp tidigt för att leverera tidningar, skicka det här: ‘Vi har fått klagomål om att tidningar inte levereras. Kontakta oss omedelbart!’.
 • Vet du om att din syster tycker om att skvallra på WhatsApp? Testa något i stil med: ‘Ett nytt virus som huvudsakligen sprids på WhatsApp har skickat dina privata meddelanden till alla dina kontakter!’
 • Tog det längre tid än normalt för din bror att ta körkort? Testa något i stil med: ‘På grund av ett tekniskt fel i vårt datasystem måste vi tyvärr informera dig om att ditt körkort är ogiltigt. Kontakta oss så fort som möjligt för att boka ett nytt förarprov’.
 • Är dina föräldrar stressade för att de håller på att strukturera om trädgården? Skicka någonting i stil med: ‘Hej! Din leverans av 500kg sand är inbokad för denna eftermiddag till… (adress här).’

Var försiktig… gå inte för långt. De flesta textmeddelanden orsakar genast lite panikkänslor.

Skicka sms anonymt

Fyra roliga SMS-skämt för första april!

 1. Den falska astrologi-prenumerationen. Skicka den här texten till din vän: ’Tack för att du prenumererar på Astrology Daily. Från och med imorgon levererar vi ditt personliga dagliga horoskop till dig. För att avbryta prenumerationen skicka STOP till Infoga ditt nummer här’. Ingen vill få skräppost med ett horoskop varje dag – det går inte att komma ifrån. När offret för ditt skämt försöker skicka STOP till ditt nummer vet han att du har lurat honom.
 2. Köper dina vänner saker online hela tiden? Det gör dem till ett perfekt mål för detta anonyma SMS-aprilskämt. Skicka den här texten: ”Hej, det är varubudet. Låg batterinivå så kan inte ringa. Din dörrklocka är väldigt smutsig. Kan inte använda den, var snäll och rengör den. Kommer tillbaka senare. ” Gör en uppföljning av detta genom att ringa nästa dag och fråga om dörrklockan är okej. Folk är oroliga för att de ska missa en leverans; det gör att detta SMS-skämt fungerar bra.
 3. En annan version av ovanstående SMS-skämt, som fungerar bra när dina vänner tycker om att beställa mat. Skicka det här textmeddelandet för att få dem att gå ut ur huset: ‘Hej, det är budkillen. Låg batterinivå så kan inte ringa. Din dörrklocka fungerar inte. Har lagt maten framför dörren. Måste rusa.’ Inte lika effektiv som det första skämtet, men ändå irriterande.
 4. Irriterande men en klassiker. Skicka ett textmeddelande till din vän: 'Jag är ledsen...'. Det här är mycket effektivt för att skaka om oroliga vänner. Bonuspoäng om de är i ett förhållande. Se bara till att ringa dem nästa dag och lindra deras oro. Alternativt kan du skicka "Jag måste bekänna...", detta fungerar bäst om du driver med någon som är i ett förhållande.

De tre bästa SMS-aprilskämten för din pojkvän

 1. Skicka ett anonymt textmeddelande till din pojkvän där du låtsas att du är din mamma. Fråga honom vad han har för planer för framtiden med din dotter. Säg att vid hans ålder var ditt förhållande mycket längre utvecklat, och att du förväntar dig ett förtydligande vid nästa familjemiddag. Gör en uppföljning av detta genom att ringa honom och berätta att din mamma har bjudit in dig till en familjemiddag.
 2. Bekräftelsetext för begagnade trosor. Använd funktionen ”Skicka senare” för att skicka ett anonymt SMS till din pojkvän och se till att du är hemma när det anländer. Skriv ett SMS i den här stilen: ”Din leverans av använda trosor är på väg. Dina begagnade trosor som burits av heta hemmafruar levereras nästa vecka. Tack för ditt inköp!” Nu behöver du bara låtsas att du såg lite av textmeddelandet och ställa till en scen. Den obetalbara situationen när din pojkvän försöker slingra sig ur det här tills du förbarmar dig över honom, kommer att vara guld värt.
 3. Skämtet med den falska presenten. Skicka ett SMS till din pojkvän: ”Mitt batteri är slut. Är utanför ditt hus. En liten överraskning väntar på dig älskling, men jag behöver din hjälp med att bära den. xoxo 'Chansen är stor att din pojkvän snabbt rusar ut för att få sin present. Naturligtvis kommer det att vara förgäves, eftersom det inte finns någon som väntar på honom.

Din identitet förblir fullständigt anonym

Din integritet är vår främsta angelägenhet. Vi ser till att mottagaren aldrig kan upptäcka din identitet och att du är den som skickat textmeddelandet. Vi delar aldrig någon av dina uppgifter med någon. Alla SMS, meddelanden och information raderas automatiskt från våra system efter en kort period. Din integritet garanteras.

Betalning och leverans är jättelätt. Varje SMS som du skickar kostar en engångsavgift på 15 kr. Du betalar lätt via PayPal, Apple Pay, Google Pay eller med kreditkort. Du får också en leveransbekräftelse med exakt leveranstid.

Om Anonym SMS

Anonym SMS är en tjänst som ger dig möjlighet att skicka SMS enkelt, lätt och fullständigt anonymt. Vi är den mest använda anonyma SMS-tjänsten i Sverige.

Skicka ett SMS-meddelande
Läs mer om SMS:ande