Tecken på otrohet och vad ska man göra härnäst?

Föreställ dig att du är ute och går och plötsligt ser du din väns partner hålla hand eller kyssa en främling. En chock? Ja, absolut. Men vad ska man göra härnäst? Vi har en smidig och smart lösning: skicka ett anonymt sms för att avslöja otroheten. Skulle inte du vilja veta om din partner hade en affär?

8 säkra tecken på att din man eller fru är otrogen

Generella tecken på otrohet

Låt oss först prata om personen som förmodligen blir bedragen. Ja, du. Det faktum att du får ett anonymt sms som hävdar att din partner är otrogen mot dig betyder inte nödvändigtvis att det är sant. Så innan du drar alla möjliga slags slutsatser kan det vara klokt att starta en egen liten undersökning. Tänk tillbaka de senaste veckorna eller månaderna. Har du märkt några förändringar i din partners beteende?

Förutom att stanna sent på jobbet eller att nämna en kollegas eller väns namn lite för ofta, har vi listat några andra typiska tecken på otrohet för dig nedan.

1. Ett nytt intresse kring sitt utseende

Människor som är otrogna tenderar också att ägna mer uppmärksamhet åt sitt utseende. Även om det är en trevlig tanke att dessa nya kläder, extra smink och besök till skönhetssalongen eller gymmet är för din skull, kan det andra scenariot vara att din partner försöker imponera sin flört med en ny, flashig look.

I slutändan är ett av de första tecknen på otrohet en partner som plötsligt börjar klä sig bättre och anstränga sig mer när det gäller sitt utseende. Ett annat tecken? En ny cologne eller parfym. Så var noga med att sniffa hans eller hennes nacke och var uppmärksam på om din slarviga partner plötsligt börjar strutta runt som en skönhetsdrottning eller en Adonis. Och kom ihåg: om du känner dig misstänksam finns det förmodligen en anledning till att undersöka lite.

2. Förändrat beteende med telefonen

Människor som är otrogna tenderar att anta olika beteenden runt sina telefoner. Ofta blir de extremt beskyddande över sin telefon och gömmer den till och med under kudden när de går och lägger sig. Ibland ändrar de sina lösenord eller ser till att den alltid är i tyst läge. Du kanske också märker att de går till ett annat rum varje gång telefonen ringer. Och medan de flestas telefoner är fulla av gamla sms håller otrogna människor sin inkorg gnisslande ren.

Vad är anledningen till detta? De använder förmodligen sin telefon för att kommunicera med sin älskare och vill inte att deras partners ska ta reda på det. Varje telefonsamtal eller sms kan vara deras hemliga affär, något som de uppenbarligen inte vill att deras partners ska få reda på.

Så var uppmärksam på hur besatt din partner är av sin mobiltelefon. Särskilt om du precis har fått ett anonymt sms om en affär. Då är det dags att på börja tjuvlyssna varje gång din partner tar telefonen till ett annat rum. Eller ännu bättre, ta vara på varje obevakat ögonblick för att kolla in telefonen och leta efter bevis på denna påstådda affär. För om alla varningstecken är där, är det förmodligen något skumt på gång. Du bör lita på din magkänsla.

Tecken på att din fru är otrogen

Även om vi kanske uppfattar otrohet som någon som bara män gör, är sanningen att kvinnor är lika skyldiga när det gäller äktenskapsbrott. Har du fått ett anonymt sms från någon som hävdar att din flickvän eller fru otrogen? Tänk på de gånger då hon betedde sig misstänksamt. Här är några tecken på att kvinnor är otrogna.

1. Delar med sig mindre

Kvinnor som är otrogna avlägsnar sig ofta från deras relationer. De delar med sig allt mindre om deras liv och tenderar att vara tystare. Detta kan vara mycket förvånande för män som generellt är vana vid att deras flickvän/fru är mycket pratglada och öppna. Att dela med sig av tankar och upplevelser är ett tecken på närhet, så om din partner inte längre delar med sig kan det finnas en anledning till denna frånkoppling till er relation. Särskilt om din partner ofta drömmer sig bort Speciellt om din partner drömmer bort hela tiden och är vag om var hon varit och vad hon har gjort under dagen, kvällen eller natten.

2. Du är vännen, inte älskaren

När din fru eller flickvän är mindre flörtig och intim med dig, kan det vara ett definitivt tecken på att något är fel. Kanske går hon igenom en känslomässigt tuff period, men hon kan också känna sig tillbakadragen på grund av sina känslor för sin älskare. Vilket får henne att stöta bort dig, in i den fruktade vänskaps-zonen. Var också uppmärksam på smeknamn. Kallar ni alltid varandra babe, älskling eller något annat smeknamn? Och slutar hon plötsligt kalla dig det och blir irriterad när du gör det? Det borde göra dig mer uppmärksam på vad hon har för sig.

3. Förändringar i sitt beteende online

Ett helt rent konto på sociala medier är aldrig ett gott tecken. Varningsklockor bör börja ringa när din fru eller flickvän har raderat alla bilder på er två från hennes konton på sociala medier och ersatt dem med flashiga, vackra bilder av sig själv. Ensam. Har hon ändrat sin relationsstatus till "singel"? Okej, då har hon bränt alla broar till någon slags subtilitet!

Tecken på att din man är otrogen

Många kvinnor oroar sig för otrohet, men det kan vara svårt att avgöra om din partner har något fuffens för sig eller om du bara är misstänksam. Men även den smidigaste mannen lämnar spår efter sig om han är otrogen. Och vi pratar inte bara om det uppenbara, som fläckar från läppstift på en krage eller doften av en billig parfym. Vi har listat några tecken nedan.

1. Emotionellt frånvarande

Om din partners inställning till dig förändras kan detta vara ett tecken på att det finns en otrohet på gång. Som när han blir mer självupptagen och mindre intresserad av dig och ditt liv. Hans bleknande intresse för dig, och relationen ni båda delar, kan också visas genom arga utbrott eller irriterade reaktioner till allt du gör eller säger.

2. Undviker sociala evenemang

Män som är otrogna drar sig ofta tillbaka från sina familjer. De drar sig inte bara tillbaka känslomässigt, de håller sig även fysiskt borta från hemmet. De undviker familjetid, arbetar sent eller säger att de behöver spendera mer tid ensam eller med vänner. I själva verket spenderar de sin tid med din konkurrens: oavsett om det är fysiskt, på telefonen eller online.

3. Ingen mer beröring

Om din man eller pojkvän har en affär, kommer du ofta att märka en förändring i den nivå av tillgivenhet han visar mot dig. Till exempel genom att inte ge dig en kyss när han säger hej då, han rör dig inte lika mycket som han brukade göra och han verkar inte det minsta intresserad av sex längre. Naturligtvis kan dessa förändringar även orsakas av personliga problem eller stress på jobbet, men när det inte finns någon förklaring alls för hans frånvarande beteende ... Då kan det vara dags att ta det anonyma smset på allvar.

Hur man berättar för någon att deras partner är otrogen på ett anonymt sätt

Så nu har vi fastställt vad vi bör vara uppmärksamma på när det gäller otrogna partners. Men tänk om dessa människor är lyckligt omedvetna och det är du själv som ser deras partner vara otrogen?

Ska man berätta eller inte?

Lev och låt leva, kan man säga. Och lägg inte näsan där den inte hör hemma. Men tänk om situationen var omvänd? Och det var din partner som gått bakom din rygg med någon annan och någon du känner har vittnat detta? Precis, du skulle vilja att de berättar det direkt!

Eftersom det kan vara svårt att vara den som levererar dåliga nyheter kan du vilja tänka på andra sätt att berätta för personen som blir bedragen utan att avslöja din identitet. Hur? Med ett anonymt sms.

Skicka sms anonymt

Avslöja en bedragare med ett anonymt sms!

Att anonymt avslöja en bedragare är enkelt om du använder vår anonyma sms-tjänst. Allt du behöver göra är att gå till vår webbplats, skriva ditt meddelande, välja ett fiktivt namn från vår lista över falska avsändare och trycka på skicka. Din identitet förblir anonym, vilket innebär att ingen kan spåra ditt meddelande tillbaka till dig. Ditt meddelande kommer att skickas direkt om du inte väljer ett visst datum och tid själv.

Är du osäker på vad du ska skriva i ditt meddelande? Det är alltid smart att inkludera information som gör det möjligt för den trogna partnern att bekräfta att hans eller hennes partner är otrogen. Vet du namnet på din väns partners nya älskare? Se då till att inkludera det namnet i meddelandet.

Till exempel:

‘Förlåt, men jag måste berätta det här för dig. Din partner är otrogen mot dig med...’
‘Din man är otrogen mot dig. Leta i hans telefon efter meddelanden från Olivia.’
‘Jag såg just din fru kyssa en kille när hon lämnade jobbet. De verkar arbeta i samma byggnad’

Agera ansvarsfullt

När du vill avslöja en otrohet är det alltid vettigt att tänka först och agera senare. För det finns vissa saker att tänka på. Till exempel, är personen otrogen mot en av dina goda vänner? Och är du säker på att du vet allt som finns att veta om deras förhållande? Om så är fallet, skulle vi se det som din plikt att berätta för din vän om otroheten.

Är det bara en bekant som blir bedragen? Det kan finnas ett antal personliga och komplicerade skäl till varför deras partner är otrogen som du inte vet något om. Och att berätta om otroheten kan i vissa fall göra mer skada än nytta. Det är därför det är viktigt att du verkligen känner de personer och omständigheter som är inblandade. Annars är det verkligen bäst att låta bli. Du kan såra någon även om du menar väl.

Vill du veta mer om hur du kan avslöja en otrohet på ett anonymt sätt? Kolla in den här artikeln för att lära dig mer om hur du kan låta någon veta att deras partner är otrogen!

Skicka ett SMS-meddelande
Läs mer om SMS:ande