Känner du någon som har en affär? Låt deras partner veta anonymt

Har du fått reda på att en vän är otrogen, eller blir bedragen? En svår situation… Rapportera otroheten anonymt till din vän via denna webbsida.

Vet du någon som är otrogen? Låt deras partner veta anonymt

En av fyra är otrogen

Ibland är frestelsen för stark och någon bestämmer sig för att ha en affär med någon annan. Det uppskattas att 1 av 4 män och kvinnor är otrogna ibland. Det finns inga exakta siffror eftersom otrohet inte är något som människor gärna pratar om. Och när exakt räknas det som otrohet? Räcker ett sexuellt textmeddelande med ett foto? Eller är det otrohet när någon delar säng med någon annan? Oavsett vad din definition är: otrohet är fel och sker oftare än du tror.

Att berätta eller att hålla det hemligt?

Du har ett dilemma. Av en händelse har du fått reda på att en god vän, bekant eller kollega är otrogen eller blir bedragen. Vad gör du med den här informationen?

Ärlighet bör alltid komma först. Grunden för ett bra, stabilt och långvarigt förhållande är ärlighet och integritet. Dessa värderingar har inte respekterats om någon är otrogen. Du kan behålla denna känsliga information för dig själv, men du kan också informera partnern. Detta kan också göras anonymt.

Rapportera otrohet anonymt

Rapportera otrohet på ett säkert och anonymt sätt genom denna webbplats via ett anonymt SMS. Det enda som du behöver är mobilnumret till den person som blir bedragen. Du kan berätta för den här personen i dina egna ord om den olyckliga situationen.

Skicka sms anonymt

Meddelandet som du skriver kommer att levereras på uppdrag av en anonym avsändare. Vi kommer att hålla dina uppgifter strikt konfidentiella för mottagaren. Dina (personliga) uppgifter kommer aldrig att delas med andra eller användas för kommersiella ändamål.

Vad du behöver veta innan du avslöjar någon som är otrogen

Om en nära vän blir bedragen är det din plikt att rapportera det till honom eller henne. Din vänskap försätter dig i en position där du skulle vara en "dold medbrottsling" om du inte sa något.

Var noga med att förbereda dig för en motreaktion, eftersom människor ofta kommer att förneka vad som händer eller vara arg på dig för att du konfronterar dem med sanningen. Visa dem medkänsla, även om de reagerar på ett hårt sätt. Trots allt är ni vänner.

Förstå omständigheterna runt otroheten innan du berättar för en främling att hans eller hennes partner är otrogen. Annars kanske du inte kan identifiera risken för varken dig eller den person som blir avslöjad. Om partnern till personen som har en affär är våldsam till naturen, kan du försätta er båda i fara. Ju sämre du känner de involverade, desto mer försiktig måste du vara. Ditt mål är att göra mer nytta än att skada.

Det är lämpligare att berätta för vänner än främlingar. Speciellt eftersom du förmodligen inte känner till främlingens omständigheter. Tänk på vad ditt förhållande till de involverade är och agera därefter. Gör vad du tycker är rätt i slutändan, men var försiktig.

Exempel på hur man kan avslöja någon som är otrogen anonymt

Att avslöja någon som är otrogen anonymt via SMS är enkelt med vår tjänst. Inkludera information som gör att den trogna partnern kan bekräfta att hans partner är otrogen. Ett namn eller en beskrivning av den person som han eller hon var otrogen med är en bra start. Om du vet mer, inkludera det också. Ett exempel på vad du kan inkludera är: Din man är otrogen mot dig. Ta en titt på meddelandena under Olivia.

Använd följande textmeddelande som grundval för hur du kan avslöja någon som är otrogen. Se till att inkludera mer detaljerad information.

Detta är ett anonymt meddelande. Din partner är otrogen mot dig med XXX.

Meddelandet kommer att levereras på uppdrag av en anonym avsändare. Dina uppgifter är inte kända för mottagaren. Dina (personliga) uppgifter kommer aldrig att delas med andra eller användas för kommersiella ändamål.

Skicka sms anonymt

Din identitet förblir hemlig

Ingen kan spåra ditt textmeddelande, såvida du inte väljer att avslöja din identitet i själva meddelandet. Vi behandlar dina uppgifter konfidentiellt. Vi kommer inte att dela din information med någon. Efter en kort tid raderar vårt system automatiskt alla meddelanden och tillhörande data. Din personliga integritet är därför garanterad.

Garanterad leverans

Varje SMS som du skickar kostar en engångskostnad på 22 kr. Med bara några få klick kan du betala säkert via Apple Pay, Google Pay, PayPal eller kreditkort. Tjänsten är alltså inte gratis, men i gengäld är leveransen av ditt meddelande garanterad. Efter varje skickat meddelande får du en leveransbekräftelse med exakt leveranstid.

Nu vet du hur det fungerar. Testa, eller kolla in vår andra artikel för att ta reda på exakt hur anonyma SMS textmeddelanden fungerar.

Skicka ett SMS-meddelande
Läs mer om SMS:ande