Hur du messar någon som blockerat dig på WhatsApp

Har någon blockerat dig på WhatsApp? Då kan du inte chatta med eller ringa den personen. Det finns dock ett sätt att gå runt blockeringen.

Hur du messar någon som blockerat dig på WhatsApp

Hur kan man kringgå en WhatsApp-blockering?

Normalt sett är det enda alternativet att vänta tills personen avblockerar dig. Som tur är finns det ett sätt att skicka ett textmeddelande till någon som blockerat dig på WhatsApp. Med en enkel metod kan ett textmeddelande sänt via SMS fortfarande levereras. Knepet är att använda en annan avsändare och inte ditt eget nummer. Skriv ett anonymt meddelande på den här hemsidan och skicka enkelt textmeddelanden med en annan avsändare.

Eftersom du inte skickar textmeddelandet från ditt eget nummer levereras meddelandet på ett normalt sätt. Du kan till exempel skriva “Anonym” eller “Okänd” som avsändare. Det spelar ingen roll om du har blockerats på WhatsApp eller någon annanstans. Ett SMS med en anonym avsändare kommer alltid att levereras.

Skicka sms anonymt

Du får en bekräftelse när meddelandet levereras, precis som med WhatsApp. Du får en bekräftelse som ger dig en exakt leveranstid. Du kan skicka ett obegränsat antal textmeddelanden från den här webbplatsen och få dem levererade vid en tidpunkt som du väljer. Det finns inga begränsningar. Vi ber dig dock att hålla god ton mot mottagaren.

Hur kan du veta om någon har blockerat dig på WhatsApp?

Du kan inte kontakta någon som blockerat dig på WhatsApp. Har någon blockerat dig? I så fall kommer alla nya meddelanden, telefonsamtal, och WhatsApp Status-foton att blockeras för dig. För att ta reda på om någon har blockerat dig på WhatsApp, gör följande:

  1. Öppna WhatsApp och klicka på den vän som blockerat dig.
  2. Kan du se en “online”-status? Eller kan du se profilbilden? I så fall är allting fortfarande ok. Om du ser en grå användarikon är det helt klart att du blockerats av den personen.
  3. Ett annat sätt att kolla om du blivit blockerad är att skicka ett chatmeddelande till den vännen. Du kommer bara se en kryssmarkering bredvid meddelanden som du nyligen skrivit om någon har blockerat dig. Om du ser två grå kryssmarkeringar, eller två blå kryssmarkeringar, så har du inte blivit blockerad.

Hur blockerar man någon på WhatsApp?

Att blockera någon på WhatsApp är en enkel process. Öppna WhatsApp på din mobiltelefon, och klicka på konversationen med den vän som du vill blockera. Väl där trycker du på din väns namn högst upp. Ett poppuppfönster för inställningarna kommer upp. Här kan du välja om du vill tysta din vän under en begränsad tid eller blockera din vän permanent.

Vad händer när du blockerar någon på WhatsApp?

Om du blockerar någon från att kontakta dig på WhatsApp, kan de inte längre kontakta dig. Alla meddelanden, samtal, och delade WhatsApp Status-foton blockeras. Du bör också överväga att blockera den här personen på andra sociala medieplattformar, som Facebook Messenger, Snapchat och Instagram. Blockera bara när det är absolut nödvändigt. Om personen du blockerar är en av dina goda vänner kan du förvänta dig klagomål.

Fortfarande blockerad? Testa ett anonymt SMS!

Anonyma SMS är lösningen om du har ett akut behov av att tala med någon. Ingen kan spåra ditt textmeddelande om du inte själv väljer att avslöja din identitet. Vi behandlar dina uppgifter konfidentiellt. Vi kommer inte att dela din information med någon annan. Efter en kort tid raderar vårt system automatiskt alla meddelanden med dess tillhörande data. Din personliga integritet är därför garanterad.

Garanterad leverans

Varje textmeddelande som du skickar kostar en engångsavgift på 15 kr. Med bara några få klick kan du betala säkert via Apple Pay, Google Pay, PayPal eller kreditkort. Tjänsten är alltså inte gratis, men i gengäld är leveransen av ditt meddelande garanterad. Efter varje skickat meddelande får du en leveransbekräftelse med exakt leveranstid.

Nu vet du hur det fungerar. Testa, eller se vår andra artikel för att få reda på exakt hur anonyma textmeddelanden fungerar.

Skicka ett SMS-meddelande
Läs mer om SMS:ande