Det ultimata skämtet? Ett aprilskämt via sms!

Är du en erfaren skojare eller en nybörjare? Oroa dig inte, att skämta är superenkelt! Och det är ännu enklare när du använder din mobiltelefon - du vet, den där saken du ändå aldrig släpper ur sikte. I den här artikeln kommer vi berätta allt du behöver veta om anonyma skämt via sms. Så spänn fast dig och gör dig redo, första april är nära!

Ett enklare sätt att skämta: De ultimata aprilskämten via sms

Vad är första april?

Första april är en helig dag för skojare och har varit det ända sedan romarna bestämde sig för att de ville ha lite kul när de tog en paus från allt erövrande.

Eller tja, vi vet faktiskt inte varför de startade denna roliga tradition; vi vet bara att de gjorde det när de startade upp festivalen Hilaria där folk brukade klä ut sig och håna sina landsmän. Festivalen ägde rum i slutet av mars för att fira dagjämningen.

Men mycket har förändrats sedan dess och nuförtiden har vi massvis med modern teknik som kan hjälpa oss att lura våra ovetande vänner och familjemedlemmar - som de ovan nämnda sms:en!

Vad är ett aprilskämt via sms?

Det finns massor med anledningar till varför du borde använda din mobiltelefon för att luras. Behöver du övertalas? Varsågod och läs!

  • Överraskningsmomenten: på den första april är folk för det mesta redan lite misstänksamma angående allt och alla runt om dem. De förväntar sig att du kommer krydda deras kaffe med salt, lägga en stor låtsasspindel i deras säng eller fästa en tuta under deras kontorsstol. Även om resultaten förmodligen är hysteriska kan du fortfarande avancera dina genialiska lurendrejerier genom att använda dig av sms. Särskilt om du smsar anonymt och de inte har någon aning om vem du är eller om det är sant.
  • Du behöver inte hålla masken: eftersom att du är på andra sidan skärmen behöver du inte hålla masken när du skickar ditt skämt. Så även om du inte är särskilt begåvad i att ta på dig ett pokerfejs, eller i att anamma din inre skådis, kommer ingen kunna avslöja din identitet. Detta gör ditt perfekta skämt superenkelt.
  • Du kan ta din tid: det bästa med skämt över sms är att du verkligen kan ta din tid. En tuta eller en pruttkudde är rätt rakt på sak och skämtet är över snabbt. Som en vindpust. Men, om du nu har ställt in dig på att göra ditt offer helt galen kan du fortsätta hur länge du vill med hjälp av sms. Det kräver även mer av din genialitet, så det är en perfekt anledning till att låta kreativiteten flöda för ett bra tag!
  • Galenskaper utan gränser: nivån av galenskaper du kan nå med ett välskrivet sms-skämt är helt enastående. Saker kan verkligen gå helt ur spår innan mottagaren faktiskt inser att de blir lurade. Ett tips? Börja långsamt och försiktigt, jobba dig sedan upp till fullskaliga galenskaper!
Skicka sms anonymt

Hur skickar jag ett sms-skämt på första april?

Om du inte har någon aning om hur du skickar anonyma sms-skämt behöver du inte oroa dig. Vi kommer att vägleda dig genom hela proceduren. Nedan hittar du en steg-för-steg-instruktion för hur du skickar ditt ultimata skämt.

Vet du redan allt om processen kring sms-skämt? Då kan du skrolla ner till slutet av den här sidan där vi har listat några av de roligaste och ibland de gräsligaste skämten som finns, för din underhållning och inspiration!

Men först: vår guide till hur du skickar anonyma sms!

  1. Gå till vår hemsida, fyll i ditt offers telefonnummer och skapa ditt meddelande. Se till att den gröna bocken visar sig, det betyder att telefonnumret är korrekt.
  2. Har du skrivit färdigt ditt skämt? Då kan du välja ett falskt avsändarnamn från vår lista och sedan klicka på ‘skicka‘. Ditt aprilskämt kommer att levereras inom några sekunder!
  3. Skulle du hellre vilja att ditt meddelande levereras vid en annan tidpunkt? Inga problem! Ett annat datum kanske inte är lämpligt för ett aprilskämt men en annan tidpunkt är helt okej. Välj bara önskad tid så kommer ditt sms att köas och levereras när det passar dig.
  4. Du kommer alltid att få en bekräftelse när ditt sms har levererats. Och det bästa är att du kan skicka hur många sms-skämt som du vill. Perfekt om du är lite av en sadist!

Skämt-sms för första april

Om du är i desperat behov av inspiration har vi samlat några briljanta skämt-sms åt dig. Låt dig inspireras och ha så kul!

1. Graviditets-/bröllops-smset

Detta är en klassiker, men alltid lika kul! Du kan skrämma skiten ur din pojkvän eller den den du spenderade en natt med genom att berätta för honom att du precis tagit ett graviditetstest och att det är positivt! Eller så kan du skriva till dina föräldrar att du inte vill uppröra dem, men du och din partner har rymt tillsammans och att ni kommer att gifta er om några timmar! Till exempel:

Hej, Jag vet att vi inte har pratat så mycket de senaste veckorna, men jag behövde verkligen höra av mig nu. Jag har precis tagit ett graviditetstest och det är positivt :(
Hej era gamla stötar! Jag älskar er båda så mycket, och jag hoppas att ni inte blir för upprörda nu, men jag och Jonas sitter i bilen på väg till rådhuset.. vi kommer att vara gifta om en halvtimme!

2. Det vaga smset

Du skickar i princip ett otroligt vagt meddelande, något som att mottagaren är skyldig dig pengar eller något de sa häromdagen som förolämpade dig. Tricket är att inte skriva för mycket, låt mottagaren våndas och oroa sig över vad det är de har gjort eller sagt. Till exempel:

Hej, jag vill inte låta gnällig nu, men jag är riktigt upprörd över vad du sa förra gången vi sågs. Jag tror det är bäst om vi tar avstånd från varandra för ett tag.
Hej, skönt att veta att vi inte är så goda vänner som jag trodde. Annars hade du aldrig pratat om mig på det sättet bakom min rygg. Tack.
Hej! När tror du att jag kommer få pengarna du är skyldig mig?

3. Oändliga fakta

Låtsas vara en tjänst som erbjuder fakta om något du tycker är kul. Djupdyk in i Google eller i din närmaste faktabok och börja smsa de konstigaste fakta du kan hitta. Om du är extra dedikerad kan du se till att de fakta du skickar har något att göra med ditt offer. Oavsett vad du gör, låt inte smsen sluta strömma in: mottagaren kommer att bli galen av frustration efter ett tag - vilket självklart är hysteriskt roligt.

Det är lite som det katt-skämtet på Reddit från några år sedan. Klicka på länken för lite inspiration!

4. Nödsituation i huset

Tänk på något hemskt som skulle kunna hända i ditt hem, skriv sedan ett desperat sms till alla dina vänner. Du kommer få se vem som skulle komma över till dig direkt för att hjälpa till. Först dit får en öl!

112! Kom hit så fort du kan! Jag vet inte riktigt vad som har hänt, och jag kan absolut inte beskriva det över ett sms, men jag behöver din hjälp. Nu!

5. Ett ursäktande sms

Inget är mer förvirrande än en ursäkt från ingenstans. Skriv ett meddelande till din partner som säger: ‘Jag ber så mycket om ursäkt, men jag var bara tvungen att göra det’ eller ‘Förlåt, jag kunde inte hjälpa det’ eller ‘Förlåt, jag ville inte såra dig’ och låt det utvecklas därifrån. Återigen bör du inte säga för mycket, låt ditt offer våndas i ovetandet så länge som möjligt!

Tips nr 1: Var hängiven ditt skämt och se till att du har tänkt igenom det hela vägen. Hur ska du reagera på deras svar och hur kan du stoppa dig själv från att avslöja skämtet? Var förbered med olika smarta svar ifall de behövs.

Tips nr 2: Tänk noga efter vilka du skickar meddelandena till. Är du säker på att de kommer att reagera på ett bra sätt? Det är nog bäst att inte ge mormor en hjärtattack med ett skämt förklätt som förödande nyheter.

Behöver du fler briljanta skämt? Se till att kolla in den här sidan, där du kan läsa mer om skämt-sms för första april!

Skicka ett SMS-meddelande
Läs mer om SMS:ande