Sms-baserade skämt som når nya nivåer och bringar ett gott skratt

Är du en heltids-skojare, alltid redo med ett nytt skämt för dina vänner och familj? Eller är du en av dem som alltid är offer för andras lurendrejerier? Det är äntligen dags att hämnas! Här är några av de mest hysteriskt roliga, och ibland grymmaste, idéerna till lite skoj!

Skämt som når nya nivåer: De bästa anonyma sms-skämten!

Sms-skämt

Konsten med spratt har utvecklats något över de senaste åren. Särskilt med vår nya teknologi i bilden, vilket har öppnat dörrarna till oändliga möjligheter till smarta, sluga, smartphone-baserade skämt. Låt oss introducera dig till sms-skämt!

Något av det bästa med att skicka ett sms-skämt till någon är det faktum att du kan dra ut på det under en lång tid, särskilt om du börjar långsamt. På så sätt kan du nå en sinnesrubbande nivå av absurditet innan de inser att de är offer för ett spratt. Var strategisk hela vägen.

Såhär skickar du ett anonymt sms-skämt

Ett spratt misslyckas stort när det potentiella offret vet direkt vem det är som försöker lura dem. Anonymitet är huvudingrediensen om du framgångsrikt vill skoja med någon via sms. I denna paragraf har vi samlat en steg-för-steg-guide för hur du kan leverera det perfekta skämtet helt anonymt:

 1. Gå till vår hemsida, fyll i ditt offers telefonnummer och skriv ditt meddelande. Se alltid till att en grön bock visas, det betyder att telefonnumret är korrekt.
 2. Har du skrivit färdigt? Då är det dags att välja ditt falska avsändarnamn från listan vi har förberett åt dig innan du klickar på ‘skicka’. Ditt meddelande kommer att levereras inom några sekunder!
 3. Skulle du hellre vilja att ditt meddelande skickas vid en annan tidpunkt? Inga problem! Välj bara föredraget datum och tid så kommer ditt sms att ställas i kö och levereras när det passar dig.
 4. Du kommer alltid att få en bekräftelse när ditt meddelande har levererats. Och det bästa är att du kan skicka hur många sms-skämt du vill. Perfekt om du är lite av en sadist!
Skicka sms anonymt

Idéer till sms-skämt

Här är några klassiker som fungerar varje gång!

 • Behöver din vän vakna tidigt varje morgon för att leverera reklam? Skicka något i stil med: "Vi har utfört en en del kontroller på plats och sett att du inte levererat till alla adresser vi bad om. Detta duger absolut inte, vänligen kontakta oss så fort som möjligt."
 • Har du en syster som älskar skvaller och vars WhatsApp-gruppchatt liknar ett minfält av känslig information? Prova att skicka: ‘Ett nytt virus cirkulerar på WhatsApp som låter alla dina kontakter se dina privata konversationer.’
 • Tog din bror precis teoriprovet till sitt körkort? Då är det absolut dags att skrämma honom! Skicka: ‘På grund av ett tekniskt fel i våra system har vi ingen grund att basera giltigheten av ditt körkort på. Kontakta oss så fort som möjligt för att boka ett nytt teoriprov.’
 • Är dina föräldrar extra stressade på grund av en flytt? Skicka något som: ‘God morgon, flyttlasset kommer att anlända till…(falsk adress och falsk stad) cirka 14.00.’

Behöver du mer inspiration? Läs vår artikel om de bästa sms-skämten!

Roliga sms-skämt

Vill du driva med någon? Med ett spratt som gör hen både förvirrad och förbluffad? Då kan du inspireras av följande skämt. De är hysteriskt roliga om du spelar dina kort väl!

 • Har du föräldrar som är extremt överbeskyddande? Som alltid varnar dig om farorna med droger och alkohol? Vi förstår självklart att de är oroliga, men det är så roligt att leka med deras ångest lite. Skicka ett sms till din mamma där det står: ‘Hämtade precis 2 gram för 500. Ett fynd eller hur?!’ och följ upp det med: ‘Oj förlåt, det var inte menat för dig.’ Ge henna bara vaga svar till deras oroade meddelanden så länge som möjligt. Men du måste såklart sluta innan din stackars mamma har ett nervöst sammanbrott.
 • Vänta tills någon smsar dig och låtsas som om du inte har någon aning om vem de är. Använd dig av frasen: ‘Vem är detta?’, ‘Jag har ingen aning om vem du är’, ‘Du har skrivit till fel person‘, ‘Förlåt med jag vill inte mötas upp med en främling’ och ‘Om du inte slutar trakassera mig kommer jag att ringa polisen.‘
 • Skriv till någon av dina nära arbetskamrater och låt dem våndas i att de tror att du har gjort ett STORT misstag. Börja med: ‘Herregud... jag kommer att få sparken’, och bygg sedan på den ångesten.

Till exempel:

Du: Jag kommer att få sparken.

Kollega: Vad har hänt?!

Du: Jag hade ett enda jobb att göra och jag klantade mig rejält.

Kollega: Vad gjorde du?

Du: Jag visste att jag inte borde ha gjort det, men jag råkade.

Kollega: VAD?!

Du: Herregud, borde jag berätta för chefen? Jag vet inte vad jag ska göra, jag kommer få sparken.

Kollega: Kan du snälla berätta vad som har hänt?!

Du: Det kanske är bäst att jag håller tyst.

Kollega: Kommer du att berätta eller inte?

Du: Nää det är nog bäst om jag håller det för mig själv, säkrare så. Tack, hej!

Behöver du mer material? Läs om fler roliga skämt som dessa här!

Skämt med låttexter

Vi kan alla relatera till låttexter. Glada och upplyftande låtar kan reflektera vårt goda humör, men det tar dig förmodligen inte särskilt långt om du vill lura någon. Det är hjärtekrossare, sorg och ilska du behöver i din arsenal.

Har du någonsin skickat en rad från en låttext till din partner? Och sedan fått ett mycket bekymrat svar för att bara svara med nästa rad i låten? Du fortsätter skicka raderna tills din partner förmodligen är nära till gråt eller till och med förbannad över ditt opersonliga sätt att göra slut.

Prova! Det är hysteriskt roligt! Glöm inte att ta med dig blommor och choklad, eller ett sex-pack med öl som en fridsgåva när du är redo att avslöja dig själv. Självklart kan du skicka låttexter i alla slags sammanhang, kolla bara in låttexterna från våra favoritlåtar här!

Här är några exempel för att hjälpa dig på vägen:

1. ‘Jag blir hellre jagad av vargar’ - Orup

Jag blir hellre jagad av vargar

Jag blir hellre ensam så jag säger nej

Hellre jagad av vargar

Än älskad av dej

2. ‘Hon har ett sätt’ - Jakob Hellman

Hon har ett sätt att säga "mhmm" jag inte trodde fanns

Och hennes kläder följer inga enkla lagar om obalans

Hon har små band runt sina handleder och andra i sitt hår

Hon är en sån man skulle vänta länge på om man fick en chans

3. ‘Vill ha dig i mörkret hos mig’ - Free Style

Vi har gått i samma klass i snart ett år

Jag har gömt mina känslor så gott det går

Men när du tittar på mig ibland så river du muren

Som jag byggt upp

4. ‘Dags att göra slut’ - Sara Varga

Det börjar kännas lönlöst att ens försöka

Hur jag än gör så blir det bara fel

Det börjar kännas ensamt om natten

Jag känner mig plötsligt så stel

Jag vet inte längre om jag vågar

Eller om jag faktiskt vill

5. ‘Var ska vi sova inatt’ - Perikles

Var ska vi sova i natt?

Jag har en säng som står tom

Var ska vi sova i natt?

En lägenhet med två rum

Om du vill leka tafatt

Så varför slösa med tiden?

Och förneka vad vi egentligen båda vill

Tips! Välj en låt med många frågor och hitta ett stackars offer i din kontaktlista som du sakta men säkert ställer dessa frågor till. Det är värt besväret!

Sms-skämt till vänner

Vad är meningen med goda vänner om man inte kan reta dem hejdlöst lite då och då? Så kör på, gör dem galna. Det är ju inte som att du inte har något att hämnas på eller hur?

Några exempel:

 • Handlar din bästa vän online hela tiden? Och har han köpt något enormt från Ikea som inte får plats i hans lilla bil? Se då till att skicka: ‘Hej, det är UPS. Det verkar som att du inte är hemma så vi kommer att lämna din order på distributionscentret där du kan hämta upp den imorgon.’
 • En klassiker! Skicka denna enkla rad: ‘Förlåt’, och dra dig sedan tillbaka utan att yttra ett ord. Det är elakt, men det är alltid en vinnare när det kommer till att så ett ångest-frö och se hur det gror i dina upprörda vänner. De kommer att tappa det när de tänker på vad som kan ha hänt.
 • Skriv att något hemskt har hänt i din lägenhet, något du inte kan förklara över telefon. Uttryck hur extremt pinsamt det är och att du behöver din väns hjälp så snart som möjligt. Låt oss se vemsom dyker upp först!
 • Skriv något så enkelt som: ‘Jag är så besviken, jag trodde att vi var vänner’ till din bästa vän. Bered dig för att bli bombarderad med frågor och förbered några vaga svar som får ditt sms att verka genuint.
 • Skriv ett meddelande som får det att låta som om det kommer från en bot. När din vän svarar kopierar du det meddelandet och skickar det om och om igen tills din vän blir helt galen. Ett exempel? Absolut: ‘Tack för ditt visade intresse för vårt program för Anonyma Alkoholister. Vi kommer att skicka inspirerande meddelanden varje timme för att motivera dig. Ytterligare kostnader kan tillkomma, var god svara "STOPP" om du inte längre önskar att prenumerera på vår tjänst.’
 • Låtsas att inte känna dina vänner är när de skriver till dig. När de frågar vem du är ger du dem ett fiktivt namn och låtsas vara någon annan. För att ta förvirringen till nästa nivå kan du säga att du känner personen de försöker nå. Eller så kan du försöka tänka på ett annat alternativ som kan få dem att tappa det helt.
 • Det finns massvis idéer om hur du kan driva med dina vänner. Låtsas vara en tjänst, som för fiskefantaster eller något liknande. Bombardera din vän med uppdateringar varje timme.

Sms-skämt till din partner

Om du är i ett förhållande kan du förmodligen känna igen dig i detta. Vi vill inte låta pessimistiska, men förhållanden kan vara tråkiga eller upprepade ibland. Den där gnistan är borta och även fast det är mysigt att sitta hemma och mysa på soffan framför en serie kan det också kännas som att något saknas. Något spännande, något som får er att se varandra i ett helt nytt ljus.

Kanske ett briljant spratt kan få er att lägga märke till varandra igen!

 • En klassiker: Skriv till din flickvän att ‘du inte har varit helt ärlig på senaste’. Och att du skulle vilja prata med henne så snart som möjligt. Få henne att skynda hem till dig där du väntar med mat på bordet som ett förlåt för att du nyss skrämde vettet ur henne.
 • Den falska graviditeten. Denna är en stark klassiker, men fortfarande mycket effektiv om du har en godtrogen pojkvän. Var vag till att börja med och säg att du inte visste hur du skulle berätta detta för honom. Berätta sedan att du har tagit ett graviditetstest och att det är positivt.
 • Skriv till din pojkvän och säg att ditt ex har frågat om du vill ta en drink med honom. Det sista din pojkvän vill är att du och ditt ex ska ses och prata om honom. Se dock till att avslöja skämtet innan han ringer och skäller ut ditt ex.
 • Har du inte träffat dina svärföräldrar än? Skriv då till din pojkvän och säg att du sitter och tar ett glas vin med hans mamma, och att hon skvallrar om allt som hänt i hans tidigare kärleksliv. Skicka adressen till det café du sitter på och se hur snabbt han kan springa.
 • Skriv till din pojkvän och låtsas som att du är din egen pappa. Fråga honom vad hans planer är och om han verkligen respekterar dig. Ta det ett steg längre och ställ din pojkvän de konstigaste och mest obekväma frågorna du kan tänka dig för att se hur mycket han skulle göra för att göra dina föräldrar glada!
 • Skicka ett sms till henne där du önskar henne lycka till på intervjun i eftermiddag. Eftersom detta är helt från ingenstans kommer hon säkert att börja tvivla på sig själv och oroa sig över vad det är hon har glömt.
 • Det vaga smset: säg att du är chockad över hur illa han behandlade dig på den där festen häromkvällen. Säg att du känner dig så sårad att du har börjat tvivla på om ni ens ska vara tillsammans längre.

Det bästa skämtet någonsin

Ett av de bästa spratten enligt oss är att låtsas vara en prenumerations-tjänst för något löjligt. Till exempel ett dagligt horoskop eller fakta och statistik om katter, kameleonter, zebror eller vad som helst. Du skickar helt enkelt ett anonymt sms till ditt offer där det står:

 • Hej och välkommen till dina dagliga doser av lurviga fakta! Vi är så glada att du aldrig vill missa våra senaste fakta och statistik om våra spinnande små vänner, så låt oss komma igång! Visste du att katter kan rotera öronen 180 grader? Fantastiskt, eller hur? Håll utkik för nya roliga fakta om en timme!
 • Hej, tack för att du prenumererade på Astrology Daily. Från och med i morgon kommer du få ditt personliga dagliga horoskop. Kommer du att bli rik, kommer du att bli sjuk eller kommer du äntligen att få lägga vantarna på den där snyggingen du har kollat in i evigheter? Det finns bara ett sätt att ta reda på det!

Det roligaste är när du lägger till följande: ‘För att avsluta din prenumeration, var god svara med STOPP och vänta på din bekräftelse’. Självklart bekräftar du inte detta. När de äntligen slutar skicka STOPP är du reda med ditt nästa meddelande. Varje timme eller varje dag beror helt på hur sadistisk du är. Det gör dem galna alla gånger!

Om detta skämt inte har övertygat dig kan du vara helt rätt person för vår artikel med de ultimata aprilskämten!

Aprilskämt via sms

Den första april närmar sig, vilket betyder att det är dags för sprattmästarna att damma av hatten. Är du nyfiken på varför ett sms-skämt kan vara ännu bättre än ett vanligt aprilskämt? Här har du:

 • På första april förväntar sig folk redan att de måste vara på sin vakt. De kommer inte alltid att förvänta sig ett skämt via sms.
 • Om du inte är särskilt begåvad i konsten av att hålla masken är ett sms-skämt perfekt för dig. Ditt offer kommer inte att få chansen att se dig fnissa.
 • Pruttkuddar och låtsasbajs är alltid över snabbt. Ett sms-skämt kan pågå i evigheter. Vilket betyder att det inte finns några gränser för vad du kan hitta på innan någon inser att de blir lurade.

Vill du läsa mer om första april och fler hysteriskt roliga skämt du kan utföra via sms? Läs mer här

Skicka ett SMS-meddelande
Läs mer om SMS:ande