Hur du messar någon som blockerat dig på Facebook Messenger

Har någon blockerat dig på Messenger? Då kan du inte chatta med eller ringa den personen. Det finns dock ett sätt att gå runt blockeringen.

Hur du messar någon som blockerat dig på Facebook Messenger

Skicka SMS till någon som blockerat dig Messenger

Goda nyheter; det finns ett sätt att kontakta någon som blockerat dig på Facebook Messenger. Det finns ett lätt knep; ett anonymt SMS-meddelande kommer fortfarande levereras. Skriv in ett meddelande på den här hemsidan och skicka det som ett anonymt textmeddelande med en annan avsändare.

Eftersom du inte skickar textmeddelandet från ditt eget nummer levereras meddelandet på ett normalt sätt. Du kan till exempel skriva “Anonym” eller “Hemlig” som avsändare. Det spelar ingen roll om du har blockerats på Facebook Messenger eller någon annanstans. Ett SMS med en anonym avsändare kommer alltid att levereras.

Du får en bekräftelse när meddelandet levereras, precis som med Messenger. Bekräftelsen ger dig en exakt leveranstid. Du kan skicka ett obegränsat antal textmeddelanden från den här webbplatsen och få dem levererade vid en tidpunkt som du väljer. Det finns inga begränsningar. Vi ber dig dock att hålla god ton mot mottagaren.

Skicka

Hur kan du ta reda på om någon har blockerat dig på Messenger?

Har någon blockerat dig på Facebook Messenger? Tyvärr berättar Messenger inte för dig om någon har blockerat dig. Du kan dock snabbt få reda på om du har blockerats genom att göra några test.

  • Prova att skicka ett meddelande på Messenger till personen ifråga. Om meddelandet kommer fram är du förmodligen inte blockerad. Titta noga på kryssmarkerings-ikonen bredvid dina skickade meddelanden. När kryssmarkerings-ikonen visar att meddelandet har levererats men inte blivit läst, är allting förmodligen ok trots allt.
  • Och Messenger Stories? De kommer inte att vara synliga för dig heller. Du kommer inte att kunna se Messenger Stories som är från personen som har blockerat dig.
  • Ett alternativ är att öppna Facebook på din telefon eller dator. Skriv namnet på personen som du misstänker har blockerat dig i sökrutan. Om personen inte dyker upp i sökresultaten, eller om profilen inte är tillgänglig för dig, är chansen stor att du har blivit blockerad.
  • Har du blivit blockerad? Och har du ett akut behov av att kontakta någon? Använd i så fall vår praktiska tjänst för att skicka ett prioriterat anonymt SMS.

Hur kan du ta reda på vem som blockerat dig på FB?

Facebook Messenger ger dig inte en enkel överblick över alla som har blockerat dig. Om du misstänker att någon har blockerat dig så finns det dock några test som du kan göra för att få reda på sanningen. Gå igenom ovanstående lista för att ta reda på om en vän har blockerat dig.

Hur kan man blockera någon på Facebook Messenger?

När du blockerar någon kan de inte längre kontakta dig via Messenger. Alla nya meddelanden, samtal och delade konversationer blockeras. För att blockera någon, öppna Messenger och följ dessa steg:

  1. Öppna Messenger på din telefon, och tryck på den vän som du vill blockera.
  2. Tryck på personens foto högst upp.
  3. Skrolla sen ner. Här hittar du funktionen för att blockera eller avblockera någon.

Viktig anmärkning: Dina konversationer i delade grupper kommer fortfarande vara synliga för någon som du blockerat. Din Facebook-profil kommer också fortsätta vara synliga. Dina Facebook-inlägg, kommentarer och gillanden är fortfarande synliga om du inte blockerar dem också.

Hur kan man avblockera någon på Facebook Messenger?

Att avblockera en vän på Messenger är hur lätt som helst. Öppna Messenger-appen på din iPhone or Android-telefon, och öppna en konversation med din blockerade vän. Klicka på fotot på din vän, så hittar du här en valmöjlighet för att avblockera den här personen.

Fortfarande blockerad? Testa ett anonymt SMS!

Anonyma SMS håller din identitet hemlig. Ingen kan spåra ditt textmeddelande om du inte själv väljer att avslöja din identitet. Vi behandlar dina uppgifter konfidentiellt. Vi kommer inte att dela din information med någon annan. Efter en kort tid raderar vårt system automatiskt alla meddelanden med dess tillhörande data. Din personliga integritet är därför garanterad.

Garanterad leverans

Varje textmeddelande som du skickar kostar en engångsavgift på 15 kr. Med bara några få klick kan du betala säkert via Apple Pay, Google Pay, PayPal eller kreditkort. Tjänsten är alltså inte gratis, men i gengäld är leveransen av ditt meddelande garanterad. Efter varje skickat meddelande får du en leveransbekräftelse med exakt leveranstid.

Nu vet du hur det fungerar. Testa, eller se vår andra artikel för att få reda på exakt hur anonyma textmeddelanden fungerar.

Skicka ett SMS-meddelande
Läs mer om SMS:ande