Skicka ett fejkat sms! Hur kan jag göra det, och när?

Med ett fejkat SMS kan du välja din egen avsändare. Till exempel, ”Anonym” eller ”Hemlig”. När kan du skicka ett sådant textmeddelande? Vi gjorde några undersökningar och valde ut de mest populära tillfällena. Här är de!

Skicka ett fejkat sms! Hur kan jag göra det, och när?

Skicka ett fejkat textmeddelande!

För några år sedan (eller för kanske ett decennium sedan) skickade de flesta av oss textmeddelanden många gånger varje dag. Men i takt med att vi ökar vår användning av smarttelefoner, minskar antalet SMS som vi skickar varje vecka mer och mer.

Det är helt enkelt lättare att använda WhatsApp och andra praktiska chattappar, eftersom vi tycker om att skicka bilder och videor samtidigt. Men det finns ett område där "traditionella" textmeddelanden är bättre: anonymitet!

När kan du skicka ett fejkat SMS? Det finns väldigt många orsaker naturligtvis, och i den här artikeln ska vi diskutera de allra vanligaste:

SMS på Alla Hjärtans Dag

Glöm rosor eller chokladkakor med initialer. Genom att skicka en anonym text får du din hemliga (eller inte så hemliga) älskades hjärta att smälta. Skicka en romantisk dikt eller texten till din favoritsång. Kanske till och med en vågad inbjudan till blind date.

Du vet aldrig vad som kan komma ut av det! Alla hjärtans dag är inte bara till för älskare. Det är lika lätt för dig att överraska vänner och familj med ett SMS, bara för att du bryr dig om dem.

Aprilskämt

Att skicka ett fejkat SMS är det bästa sättet att skämta med dina vänner, familj och kollegor. Finns det något bättre tillfälle för det än första april?

Har din bästa vän precis tagit körkortet? Skicka ett SMS som säger har att ett misstag har gjorts och hon måste köra upp igen. Älskar din syster att skvallra? Skicka ett anonymt SMS till henne som säger att ett datavirus skickas till alla hennes kontakter och se henne bli panikslagen!

Ett SMS från jultomten

Årets varmaste månad och den perfekta tidpunkten att överraska nära, kära och de små med ett SMS från deras favorithjälte: Jultomten!

Men det är inte bara barn som roas av ett hemligt textmeddelande från tomten; vuxna kan också ha stor glädje av en sådan gest. Till exempel, en lekfull påminnelse åt en vän som aldrig förbereder sin önskelista i tid. Eller ett omtänksamt meddelande till dina föräldrar som har förberett sig inför julafton hela månaden.

Skicka sms anonymt

Förutom för särskilda dagar kan ett fejkat SMS användas för alla stora händelser, som födelsedagar, examen, födslar och bröllop. Att skicka ett fejkat SMS är väldigt enkelt:

  1. Gå till vår hemsida för att skriva ett meddelande.
  2. Ange mottagarens mobilnummer.
  3. Kryssa i den gröna kryssmarkeringen.
  4. Skriv ditt fejkade SMS.
  5. Välj ett namn (det vill säga det namn som mottagaren ser).
  6. Tryck på skicka!

Vill du hellre att din text levereras vid en annan tidpunkt? Inga problem! Välj önskad tid så garanterar vi att ditt meddelande levereras vid den exakta tiden.

Behöver du hjälp? Titta igenom alla våra blogginlägg för att få hjälp eller skicka ett e-postmeddelande åt oss.

Skicka ett SMS-meddelande
Läs mer om SMS:ande