Hur fungerar anonymt SMS:ande?

Ett anonymt SMS-meddelande är en speciell typ av meddelande där du kan välja avsändare, mottagare, meddelande och ankomstdatum. Det är enkelt att skicka ett anonymt SMS-meddelande via denna webbplats. Du kan ange ett namn som avsändare - till exempel ordet anonym - eller använda någon annans telefonnummer för att skicka ett SMS-meddelande. Du bestämmer avsändaren själv.

Spela någon ett spratt med ett SMS-skämt!

Till exempel: Skicka ett SMS-meddelande till en vän med hans hemliga kärlek som avsändare. Den verkliga avsändaren kan inte spåras. Det kommer att se ut som att meddelandet skickades från avsändaren du har valt. Det är precis som att skicka ett brev med en annan avsändare skrivet på kuvertet. Bra om du vill spela någon ett roligt spratt!

Hur man skickar ett anonymt SMS-meddelande

Du behöver inte registrera dig för att skicka ett sms-meddelande. Avsändaren av det falska sms-meddelandet kan vara ett namn eller ett telefonnummer. Du kan skicka meddelandet direkt eller vid ett senare tillfälle. Du måste också ange den internationella åtkomstkoden för varje mobilnummer, till exempel +47 för Norge. Vi kan skicka meddelanden till över 90 länder, däribland Frankrike och Tyskland. Så fort du har skrivit ditt SMS-meddelande skickar vi det säkert och fullständigt anonymt.

Avsändaren av ett meddelande

Du har två val för avsändaren av ett SMS-meddelande: ett namn (kort text) eller ett telefonnummer. Till exempel 70 1234567 (ett mobilnummer) eller Anonym (ett namn). Om du väljer att ange ett namn som avsändare kan du endast använda bokstäver. För mottagaren kommer det att se ut som att meddelandet är från den avsändare du har valt.

Kostnader för att skicka

Att skicka ett sms kostar 15 kr per meddelande. Ett långt sms på mer än 160 tecken kostar 4 kr ytterligare per meddelande. Du kan betala med PayPal, Apple Pay, Google Pay eller ett kreditkort. Det är en enda betalning, och det finns ingen prenumeration som är kopplad till betalningen. Mottagaren av SMS-meddelandet debiteras inte.

Så enkelt är det! Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss.

Skicka ett SMS-meddelande
Kontakta oss